Gi en gave
- En forsmak på himmelen

- En forsmak på himmelen

- Vi kommer med vår travelhet og litt vonde samvittighet for det vi ikke fikk gjort slik vi hadde tenkt. Men i mannsgruppa møtes vi med nåde og omsorg. Det er som en forsmak på himmelen, sier Øystein Strømme.

Sammen med Rune Galteland og fem andre menn samles de til mannsgruppe på Birkeland i Agder. Rune og Øystein er gjester i dette TV-programmet fra Norea som handler om mannsarbeidet, Troens Menn. Opplegget utfordrer og utruster dem i familieliv, yrkesliv og i sitt åndelige liv.

- I mannsgruppa hjelper vi hverandre, oppmuntrer og heier på hverandre, forteller Rune og Øystein. Og ikke minst så ber vi for hverandre. Opplegget utfordrer oss til å lese i Bibelen mellom samlingene og til å lære bibelvers utenat. - Bøkene gir gode perspektiver på det å leve som en kristen ektemann og far, og jeg skulle gjerne hatt mer kunnskap om dette da jeg var nygift, sier Rune, som til daglig er brobygger i ordets rette forstand.

-Jeg har funnet ekte frihet, sier japaneren Ryuichi Tsubuku, som gjennom Troens Menn-opplegget opplevde at både hans eget liv og forholdet til kona endret seg.

I programmet møter vi også japaneren Ryuichi Tsubuku som opplevde at Troens Menn-opplegget endret både livet hans og forholdet til kona, og Olav Humlebrekke som startet den første Troens Menn-gruppa i Norge. Han opplevde at gjennom opplegget ble han som mann disippelgjort og utrustet til hverdagslivet med Jesus.

Troens Menn er et samtaleopplegg bestående av tre bøker som omhandler forholdet til Gud, kona og barna og tar opp konkrete problemstillinger knyttet til dagliglivets utfordringer som penger, arbeidsliv, sex, porno etc. Menn blir utrustet til å gå inn i rollen som en kristen mann basert på Guds tanker om mannsrollen. Det er også et bønnenettverk der det månedlig sendes ut en bønnekalender, og det finnes radioprogram/podkaster med undervisning som bygger på bøkene. Troens Menn produseres og brukes i mange land. Norea støtter dette arbeidet i Japan og Albania.

Programmet kan du se på TBN Nordic, Vimeo og YouTube.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding