Gi en gave
Ønsker å dele Guds kjærlighet

Ønsker å dele Guds kjærlighet

Inja er stemmen som bringer et budskap om håp og frelse inn til sine lidende søstre i nabolandet nord. I 26 år har hun oversatt manus, lest inn og sendt radioprogrammet Håpets Kvinner.
Dette landet  er et av verdens mest lukkede land, og myndighetene holder sin befolkning i jerngrep. Blant annet må hver enkelt innbygger levere inn en prøve av håndskriften sin, og internett er overvåket. Dette er noen av grunnene til at det å motta tilbakemeldinger fra Nord-Korea er svært sjeldent:

Inja forteller: - For å være ærlig, dette er det vanskeligste med tjenesten. Vi får ingen tilbakemeldinger. Vi har ingen måte å finne ut om folk lytter til programmene våre. For lenge siden fikk vi et håndskrevet brev som fortalte at de lyttet, men ikke nå lenger... Det er leit at vi ikke kan dele tilbakemeldinger med alle de som ber for og støtter Håpets Kvinner. Grunnen til at jeg fortsatt bevarer håpet, og ikke gir opp, er at jeg vet hvor mye Gud elsker koreanske kvinner. Jeg ønsker å fortelle dem at de er dyrebare Guds døtre. Jeg tror at det er dette Gud ønsker å fortelle dem.

Be for Inja og de andre i front. Be om vi en dag må se murene rundt dette landet falle, og vi får høre mange historier om kvinner som har møtt Jesus gjennom Inja, og vår forbønn. Les mer om Noreas arbeid i landet her.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding