Gi en gave
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Jesper Noer, Norea Danmark

Sykdommen forandret livet

Vår medarbeider "Sara" og flere av hennes kollegaer ble smittet av Covid19. Det ble en hard tid å gjennomleve, men det ble også ei tid som forandret henne.

Fra Norea Danmark sitt blad kan vi lese om Sara. Hun er en av medarbeiderne som er med på å lage radioprogram i ett av landene i Sentral-Asia. I fjor sommer ble hun, og mange andre i staben, syke av Covid19. Hun var så syk at hun trodde hun skulle dø. Hun så på nyhetene at folk døde både mens de fikk behandling og i bilen på vei til sykehuset. Dette gjorde henne deprimert og engstelig. En kristen bror oppfordret henne til å be til Gud i stedet for å se nyheter. Han fortalte at det var mange som bad for dem. Noen brukte også helgene til faste og bønn. Med Guds hjelp og menneskers bønner, ble hun frisk igjen. Hun forteller at sykdommen endret hennes åndelige liv og hennes syn på livet og tjenesten. – Da jeg ble frisk, bidrog jeg og min mann sammen med en kollega og en kinesisk venn, med økonomisk støtte til syke med behov for mat og medisiner. Vi besøkte ikke-troende familier, forkynte evangeliet, delte ut radioer og fikk nye kontakter. Jeg glemmer aldri forks glade øyne, fulle av håp.

Restriksjonene i landene i Sentra-Asia er mye strengere enn i Europa. Skoler er stengte, ingen kan reise noen steder og det er ikke mulig å besøke andre troende. Folk må arbeide hjemmefra, matvareprisene er høye og familievold og antall selvmord viser en skremmende økning. På tross av alle disse bekymringene, fortsetter sendingene uten forstyrrelser. Vær med å be om at senderne fungerer slik at programmene kan nå inn til de som søker etter håp i disse krevende tidene. (Kilde: TWR)

"Sara" er ikke hennes egentlige navn.

 

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Et arbeid i tro
Det kan virke som en umulig oppgave å bringe evangeliet til mennesker i Nord-Korea, men radiobølger trumfer piggtråd og diktatur.
Les mer
Styrke bak grensene
– Dere holder liv i min tro! Jeg ber for dere og for de mange andre Guds medarbeidere som hjelper meg. Takk! I og holde liv i sin tro.
Les mer
Flukt og menneskehandel
Mange ønsker å flykte fra regimet i Nord-Korea. Noen lykkes, men kommer ut for nye prøvelser.
Les mer
Timoteus-prosjektet
Livet i Nord-Korea er vanskelig og mange forsøker å flykte til naboland for å bygge en ny tilværelse. Det kan bli en lang og vanskelig ventetid...
Les mer
Håp gjennom lufta
Piggtråd og kontroll kan lage store hindringer, men usynlige bølger av håp når inn.
Les mer
Krise i Kina
Mange steder har det vært hetebølge i sommer. I Kina har den vart i 72 dager.
Les mer
1 av 127
Innad i Etiopia finnes det 127 folkegrupper. En av disse heter Afar.
Les mer
Det er noen der ute
En berberkvinne fra Algerie forteller dette til SAT-7, Noreas TV-partner i Midtøsten og Nord-Afrika:
Les mer
Analfabetisme ingen hindring
I Bibelen står det mye om å høre. For mennesker som ikke kan lese og skrive, er dette spesielt viktig.
Les mer
Det begynte med radio i Etiopia
I over 55 år har Noreas partner, Evangeliets Røst, kringkastet evangeliet på radio i Etiopia.
Les mer
Monsieur B.
Når en kjører i Nord Afrika og ser et hus på en slette, kan man noen ganger tenke: hvem skal nå disse menneskene?
Les mer
Et tabuemne brytes ned
Det er lite rom for å snakke om seksualitet og seksualundervisning i Midtøsten og Nord-Afrika. SAT-7 Arabic ønsker gjennom programmet «Snakk...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding