Gi en gave
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Jesper Noer, Norea Danmark

Sykdommen forandret livet

Vår medarbeider "Sara" og flere av hennes kollegaer ble smittet av Covid19. Det ble en hard tid å gjennomleve, men det ble også ei tid som forandret henne.

Fra Norea Danmark sitt blad kan vi lese om Sara. Hun er en av medarbeiderne som er med på å lage radioprogram i ett av landene i Sentral-Asia. I fjor sommer ble hun, og mange andre i staben, syke av Covid19. Hun var så syk at hun trodde hun skulle dø. Hun så på nyhetene at folk døde både mens de fikk behandling og i bilen på vei til sykehuset. Dette gjorde henne deprimert og engstelig. En kristen bror oppfordret henne til å be til Gud i stedet for å se nyheter. Han fortalte at det var mange som bad for dem. Noen brukte også helgene til faste og bønn. Med Guds hjelp og menneskers bønner, ble hun frisk igjen. Hun forteller at sykdommen endret hennes åndelige liv og hennes syn på livet og tjenesten. – Da jeg ble frisk, bidrog jeg og min mann sammen med en kollega og en kinesisk venn, med økonomisk støtte til syke med behov for mat og medisiner. Vi besøkte ikke-troende familier, forkynte evangeliet, delte ut radioer og fikk nye kontakter. Jeg glemmer aldri forks glade øyne, fulle av håp.

Restriksjonene i landene i Sentra-Asia er mye strengere enn i Europa. Skoler er stengte, ingen kan reise noen steder og det er ikke mulig å besøke andre troende. Folk må arbeide hjemmefra, matvareprisene er høye og familievold og antall selvmord viser en skremmende økning. På tross av alle disse bekymringene, fortsetter sendingene uten forstyrrelser. Vær med å be om at senderne fungerer slik at programmene kan nå inn til de som søker etter håp i disse krevende tidene. (Kilde: TWR)

"Sara" er ikke hennes egentlige navn.

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding