Gi en gave
God påske!

God påske!

I en tid med mye nedstengning, forteller påskebudskapet oss om opplukking. Vi i Norea tilbyr deg mye godt stoff som forkynner om en åpen faderfavn og en åpen himmel.

Ordet nedstengning er et ord vi har blitt vant til å høre siste året. Påsken står for døren, og det uforanderlige påskebudskapet forteller oss om det stikk motsatte. Det forteller oss om opplukking. Det forteller oss om en grav som ble lukket opp. Denne opplukkingen førte til at selve himmelen ble åpnet da Jesus beseiret alle dødens krefter i denne verden. Dette budskapet har sprengkraft i seg til å åpne menneskehjerter der det blir forkynt.

Det er mye som er stengt ned for tida, og det er mange hindringer når det gjelder å forkynne Guds ord, men forkynnelsen gjennom media kjenner ikke disse barrierene. Denne tida har vist oss at om kirker og bedehus er stengt, så er eteren åpen og her forkynnes det grensesprengende evangeliet om en åpen himmel.

Norea har mye godt påskestoff å tilby. I dag vil vi minne om vår tradisjonsrike andaktserie Over en åpen Bibel. I påskeuka er det Jan Helge Aarseth som har andaktene som blir sendt på våre nettradioer, Norea Hope og Norea Pluss, på pTro og på mange lokalradioer.

Nettradioene, Norea Hope og Norea Pluss, serverer god sang og musikk, kortere og lengre andakter og podkaster fra vårt arbeid.

Noreapastor, Svein Anton Hansen, legger ut påskeandakter i løpet av uka. De er å finne her.

Tapas for Troen med Eli Fuglestad har nye kortandakter mandag, onsdag og fredag. Du kan også abonnere på de på sms.

Vår nyeste andaktserie heter Ladestasjon. Der vil det også være ulike betraktninger rundt påskens budskap.

På TV-fronten har vi også en nyvinning. Bibelpuls kommer med sin siste utgave i helga. Det er Noreapastoren som taler over søndagens tekst. Elisabeth Lillebø Sæth synger og du får høre om et spennede prosjekt som heter Healing Voice. Programmet sendes på Kanal 10 lørdag kl. 16 og 21 og på mandag kl. 23, og du kan se det når du vil på TBN Nordic.

Vi i Norea Mediemisjon vil ønske deg en velsignet påske!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding