Gi en gave
Ny storsatsing for Norea

Ny storsatsing for Norea

En prisbelønt filmskaper reiser til Tanzania som misjonær, og ved hjelp av mange gudfeldigheter, seiler det opp en storproduksjon.

"Arven etter Adam" er en animasjonsserie på 26 episoder som skal formidle Guds store redningsaksjon, i første omgang på swahili. Roger Gihlemoen har bl.a vunnet Heddaprisen for sin produksjon innen animasjonsfilm. Nå bruker han denne kompetansen til å lage dette pionerprosjektet som kanskje er Noreas største satsing noensinne.

Det finnes rundt 50 millioner swahilitalende barn i Øst-Afrika. For mange av dem blir dette første gang de ser en animasjonsfilm på sitt eget morsmål. Mange av dem kommer fra det vi kaller unådde folkegrupper.

Gihlemoen har tatt utgangspunkt i personer som Adam, Abraham, David og Jesus, som også er kjente i en muslimsk kontekst. Ut fra disse tegner han det store bildet med Gud som skaperen og Jesus som frelseren.

Roger Gihlemoen er selv manus-forfatter og regissør. Fagfolk fra ulike deler av verden bidrar nå til å kaste farge og glans over de ulike scenene, og de gir de ulike personene klær, sko, hud og hår. Teologiprofessor Bård Eirik Hallesby Norheim har kvalitetssikret manuset.

En god investering

- Denne produksjonen er kostbar, men vi tror det er en god investering, uttaler Per Birkeli i siste Noreablad. - Norea har som mål at alle folkeslag på jorden skal få anledning til å høre om Jesus på et språk de forstår. Arven etter Adam vil bidra til at en rekke unådde folkegrupper nå for første gang vil få del i verdens viktigste fortelling – visualisert og gjenfortalt på deres egne morsmål.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding