Gi en gave
Markant økning i respons

Markant økning i respons

Kvinner i den arabiske verden var i en sårbar situasjon før pandemien. Nå har det gått fra vondt til verre. I Libanon har volden mot kvinner økt med 100% siden Korona-krisen startet.

Disse nedslående nyhetene står å lese i en rapport fra vår samarbeidspartner TWR som produserer Håpets Kvinner-programmene på arabisk. Kvinner blir utsatt for overgrep av psykisk, fysisk og seksuell karakter, og den økonomiske krisen er med på å forsterke problemene.

Håpets Kvinner-programmene går inn i disse problemstillingene, og prøver på denne måten å komme kvinnene til hjelp. Siste halvår av 2020 opplevde organisasjonen å få rundt 10 000 tilbakemeldinger på programmene. Hele 9 628 av disse kom via sosiale medier. Landet med flest tilbakemeldinger er Algerie. Her har 3200 tatt kontakt. Selv et land som Yemen, med veldig lite kristne og krevende samfunnsforhold, har hatt 583 responser via Facebook og andre sosiale medier.

Her er en av tilbakemeldingene: "Jeg klamrer meg til Guds løfter, og det å vite at mennesker som dere er med og støtter meg, styrker meg. Takk skal dere ha!"

 

 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding