Gi en gave
Frukt som varer

Frukt som varer

All frukt råter etter en stund, men ordet om Jesus skaper varig frukt

Du har helt sikkert gledet deg over smaken av en saftig appelsin fra et av landene rundt Middelhavet. Klimaet der gjør det mulig å produsere frukt som vi her nord med dårligere vekstvilkår kan nyte godt av. Men det som skjer med all frukt, er at det etter en stund skjer en forråtnelsesprosess som gjør at den ikke kan brukes som mat og må kastes.
En av Noreas viktigste samarbeidspartnere, TWR, har som sitt motto: To reach the world for Christ by mass media so that lasting fruit is produced – Å gi Kristus til verden ved hjelp av massemedia slik at det blir produsert frukt som varer.
Evangeliet om Jesus når fram til mennesker, forvandler liv og skaper varig frukt. I 2.Kor. 4, 18 sier Paulus: Vi har ikke det synlige for øye, men det usynlige. For det synlige tar slutt, det usynlige er evig. Den frukten som skapes ved evangeliet, er varig. Den strekker seg inn i evigheten. Ved hjelp av kristne radiosendinger når dette livgivende og livsforvandlende budskapet inn til befolkningen i Midtøsten. Norea er med og støtter Håpets Kvinner på arabisk slik at varig frukt kan bli produsert. Takk at du vil være med oss på dette!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding