Gi en gave
Illustrasjonsfoto: Lytter av Healing Voice-programet
Illustrasjonsfoto: Lytter av Healing Voice-programet Norea

– Healing Voice forandret livene våre

– I lang tid aksepterte vi ødeleggende tradisjoner som riktige for oss. Men vi led.

– Vi trodde at polygami var noe positivt og viktig. Men konsekvensen av denne tradisjonen var til skade for barn og kvinner. Før Healing Voice kom, hadde vi lært litt om dette av helsearbeidere og på sykehuset, men det var vanskelig å forstå. Healing Voice er noe helt annet. De snakker på vårt morsmål. Programmene hjalp oss til å lære og forstå mer. Healing Voice har åpnet øynene våre og forandret livene våre. Dette programmet burde nå ut til mange flere. Også andre enn Ari-folket.

Denne tilbakemeldingen fra en lytter av programserien Healing Voice fra Etiopia, viser at satsingen på dramaserie rettet mot Ari-folket var svært effektivt. Nå ønsker vi å ta konseptet videre til en annen folkegruppe i Etiopia, det unådde Afar-folket. Du kan lese mer om dem her.

Blir du født som jente blant Afar-folket vil du med all sannsynlighet bli nektet skolegang, bli omskåret, og du risikerer å bli giftet bort som tiåring. Norea vil gjøre noe med dette. Vi holder på å utvikle en dramaserie på deres morsmål. Gjennom dialog vil vi fortelle kvinnene om farene ved de skadelige tradisjonene, at de er verdifulle og elsket av Gud. Og at det er hjelp å få. Vi har som sagt prøvd ut dramaserien Healing Voice over flere år på en annen folkegruppe i Etiopia som kalles Ari-folket. Har du lyst til å støtte vårt nye satsningsområde i Etiopia, Afar-folket, kan lese mer om Afar-folket, og hvordan støtte dette direkte her.

Under kan du både lytte og se tilbakemeldingen.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding