Gi en gave
Mange iranere tar imot Jesus

Mange iranere tar imot Jesus

I løpet av de siste tre årene har SAT-7s persiske kanal hatt en oppmuntrende økning i antall seere, og de mottar nå også respons fra Afghanistan.

Av Roald Arnesen, informasjonskonsulent. Illustrasjonsfoto fra Pixabay.

Siden lanseringen på den populære Yahsat-satellitten i Juni 2017 har seerresponsen til SAT-7 PARS blitt doblet. Det har også vært en stor økning i antall seere fra Afghanistan som har tatt kontakt. Dari-dialekten av persisk snakkes som morsmål av omlag halvparten av befolkningen i Afghanistan. Kristne i Afghanistan er ofte ekstremt isolerte med begrenset tilgang til kristne ressurser på deres eget språk. SAT-7 sender trofast et budskap om håp til dem.

Verdifull veiledning
SAT-7 PARS har et eget team som følger opp seere som tar kontakt, og for mange mennesker er dette teamet deres første kontakt med andre kristne. De gir verdifull veiledning og støtte til isolerte troende i Afghanistan. – Vi hører mange inspirerende vitnesbyrd fra Afghanistan, sier Rahil*, SAT-7 PARS´
koordinator. – Mange kontakter oss, ber om forbønn og ønsker å få vite mer om den kristne tro. De ringer ofte tilbake og lar oss få høre hva Gud har gjort i livet deres. For mange i Afghanistan er våre kristne TV-sendinger den eneste muligheten for å få høre om Jesus.

– Kristne forlater landet fordi det er blitt for farlig for dem å være der, forklarer Panayiotis Keenan, leder av SAT-7 PARS. – Vi føler et stort ansvar for å sende relevante program som kan være til hjelp og støtte for våre afghanske trossøsken.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding