Gi en gave
Foto: Utenfor Sat 7s lokaler i Beirut. Foto: Sat-7
Foto: Utenfor Sat 7s lokaler i Beirut. Foto: Sat-7

Be for Libanon!

Dødstallet har steget til 100 og nesten 4000 er såret etter to kraftige eksplosjoner i havneområdet i Libanons hovedstad Beirut. Nå ber vår partner i Libanon, Sat-7 være med i forbønn!

Vår partner, SAT-7, etterlyser forbønn for den ekstreme situasjonen i Beirut etter en enorm eksplosjon i havna tirsdag.

Dødstallet har steget til 100 og nesten 4000 er såret etter to kraftige eksplosjoner i havneområdet i Libanons hovedstad Beirut. Nå letes det desperat etter savnede i ruinene.

”Alle er i sjokk over det som har skjedd. Våre ansatte er gjort rede for, men SAT-7 studioene har fått noen mindre skader. Be om ro for alle i Libanon ”, sier SAT-7s leder i Libanon, Maroun Bou Rached.

Libanon har slitt med økonomisk kollaps siden den lokale valutaen stupte og familier over hele landet lever allerede under alvorlige omstendigheter. I tillegg fører den pågående kampen mellom Israel og Hizballah til økt spenning i landet.

”Vi skjønte ikke hva som skjedde, sier administrerende direktør i SAT-7, Rita El-Mounayer, som var på kontoret på Kypros på tidspunktet for eksplosjonen. Eksplosjonen var så kraftig at den kunne høres over havet like til Kypros. "Vi er veldig takknemlige for å vite at alle våre ansatte i Libanon er trygge, men hjertene våre går nå ut til alle i dette landet som allerede før dette har gjennomlevd så mørke dager. Be om ro og fred."

Norea besøkte Libanon for et par år siden sammen med sanger Sveinung Hølmebakk. Her kan du se hans møte med barn på et senter for flyktninger i landet. Takk for at du er med og ber for Libanon i dag og i tiden framover.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding