Ny podkast: Misjonspuls

Ny podkast: Misjonspuls

Noreas nye podkast «Misjonspuls» tar for seg situasjonen blant de minst nådde folkegrupper i verden. Kun 1 % av verdens misjonsmidler brukes mot unådde. Norea vil bidra til en endring på dette.

Visste du at ca. 7 000 av verdens 16 000 folkeslag fremdeles regnes for å være unådde? Eller at nærmere tre milliarder mennesker lever bak murer som hindrer dem i å høre om Jesus?

I denne podkasten fra Norea Mediemisjon tar Jostein Sæth og Roald Arnesen pulsen på misjon blant de minst nådde. Vi snakker om konkrete land og folkegrupper som er unådde av evangeliet, og hvordan vi gjennom mediemisjon når inn i stadig nye områder.

Jevnlig vil du få innblikk i et nytt land der Norea sammen med sine norske støttespillere og lokale partnere, går inn med radio, TV eller andre digitale medier for å sette mennesker i åndelig frihet og la dem bli kjent med Jesus Kristus som sin frelser.

Podkasten «Misjonspuls» finner du blant annet på Spotify, Google Podcasts, iTunes og andre steder der du lytter til dine podkaster. Søk på Norea Mediemisjon eller på Misjonspuls.

Her kan du lytte til de fire første podkastene: