Marie Hansen
Marie Hansen

Stolt av å være med

Det er nå et halvt år siden jeg begynte som ungdomsarbeider i Norea Mediemisjon. I løpet av denne tiden har jeg møtt mange kjekke ungdommer, fått undervist dem om mediemisjon, og jeg har selv fått lære mer om det spennende arbeidet vi står i.

Av Marie Hansen, ungdomskonsulent

Norea har vært med å åpne øynene mine for misjon. Vi står alle i ett og samme oppdrag: evangeliet til alle folkeslag. Stadig flere av disse befinner seg i lukkede områder. Hvordan når vi dem? Også disse menneskene trenger å høre! Medier kan hjelpe oss med dette, og gjennom målrettet bruk av TV og radio er det ikke grenser for hvor langt vi kan nå.

Det har vært givende å høre ungdommer og unge voksne sin reaksjon når jeg forteller dem om mulighetene medier gir oss. «Dette er spennende!» forteller flere. Spesielt engasjerende er det å lære om arbeid i sensitive områder, som Nord-Afrika og Nord-Korea. Det kan være vanskelig å forstå hvordan mennesker her har det, når deres livssituasjon er så annerledes fra vår egen. Da hjelper det å høre vitnesbyrd og tilbakemeldinger fra våre lyttere. Sendingene når frem, og de forvandler livene til de som lytter til dem.

Jeg er stolt over å være engasjert i en organisasjon som Norea. Vårt viktigste mål er Jesu kjernesak: Guds kjærlighet til alle mennesker. Jeg håper du som leser også er inspirert, og at du ønsker å stå sammen med oss. Ta gjerne kontakt med meg hvis du er interessert i et Norea-besøk til ungdommer du kjenner!