– Så lenge det er pust i meg vil jeg fortelle andre muslimer om Jesus

– Så lenge det er pust i meg vil jeg fortelle andre muslimer om Jesus

– Jeg heter Fatima og er 20 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Saudi-Arabia. Som 16-åring bestemte jeg meg for å ta avstand fra Islam, på grunn av de fysiske og psykiske overgrepene min far utførte mot moren min, søsteren min og meg selv. Selv etter at han giftet seg med sin andre kone fortsatte han å ydmyke og torturere oss. Da vi spurte hvorfor han gjorde dette mot oss, svarte han: «Kvinner trenger å bli slått og straffet fordi de er uvitende.»

Oversatt av Jostein Sæth. 

– En dag møtte jeg en kristen dame. Hun fortalte meg om den kristne tro, og hun fortalte om hvordan jeg kunne lytte til radiosendingene fra TWR. Den samme natten bad jeg til Gud: «Hvis du er den rette Gud, så la meg få se deg.»

– Jesus viste seg for meg, og han sa: «Hvis du virkelig søker sannheten, legg da dine hender i mine.» Jeg strakte ut hendene mine mot hans. Han tok imot dem, og jeg våknet opp med et nytt håp! Jeg lastet ned Bibelen på telefonen og begynte å lese. Siden var jeg stadig på jakt etter kristen litteratur.

I Saudi-Arabia finnes det ingen kirker, og det er svært vanskelig å finne kristne ressurser på internett fordi disse er forbudt. Derfor ble radioen min viktigste kilde til fellesskap med andre kristne. Etter at faren min døde, flyttet jeg til en onkel. Han fant ut at jeg lyttet til TWR sine kristne radioprogram, og forstod at jeg var blitt en kristen.  Han truet med å drepe meg fordi jeg var blitt en vantro. Jeg bragte skam over familien.

– Hjertet mitt er knust, og jeg trenger deres hjelp og støtte. Mitt høyeste ønske er å bli døpt før jeg dør!

Etter å ha brevvekslet en stund med Fatima, gav vi henne opplæring i den kristne tro. Siden fant vi et trygt sted der hun kunne bli døpt. Sist uke skrev Fatima til Noreas samarbeidspartner:
«Kjære venner i TWR. Jeg lever fortsatt! Og jeg vet at Gud lar meg beholde livet av en grunn. Så lenge det er pust i meg, vil jeg fortelle muslimer om Jesus Kristus slik at de kan forlate mørket og ta imot lyset fra Ham.»