Kamal Khairallah
Kamal Khairallah Norea Mediemisjon

Kristne barne-TV-stjerner fra Midtøsten til Sørlandssommer

De lever i det daglige tett på lidelsene som mange opplever i Midtøsten. Gjennom kristne TV-sendinger bringer de likevel håp til millioner av barn. I år kommer de til Sørlandssommer.

Tross de mange utfordringene for kristne i Midtøsten, så har vi fortsatt mulighet til å drive misjon og kristen formidling gjennom TV. Ekteparet Kamal og Melissa Khairallah står midt i et spennende misjonsarbeid. Gjennom satellittsendt TV når de ukentlig mer enn 10 millioner arabisktalende barn med budskapet om Jesus. Datteren Naomi (10) har også et eget TV-program for barn.

Overskriftene om Midtøsten og Nord-Afrika er mange og nedslående. På årets Sørlandssommer på Drottningborg siste uken i juli, vil du møte denne libanesiske familien som representerer noen av dem som sjelden når nyhetsoverskriftene. De som daglig jobber hardt for å formidle evangeliet om Jesus til barn og voksne over hele den arabisktalende verden gjennom TV-sendinger. Hadde de fått sin plass i nyhetsoverskriftene ville vi ha lest om forvandlede liv og om mennesker som har fått møte Jesus midt i nød, krig og flukt. Vi hadde fått høre om TV-programmer som hver dag når millioner av mennesker og som for mange av disse er den eneste kilden til åndelig føde. En av disse er Mohamed fra Saudi-Arabia, som nylig tok kontakt med dem.

- På grunn av dere og programmet deres fikk barna mine og hele familien møte Jesus, fortalte han. Han begynte å gråte på telefonen. Vi trodde ikke virkelig at de enkle tingene vi gjør kunne forandre menneskers liv så totalt. 

Dette forteller Kamal Khairallah til Norea. Sammen med sin kone Melissa og deres tre barn står de midt i denne misjonstjenesten i Midtøsten. Deres eldste datter Naomi er selv blitt TV-kjendis gjennom SAT-7 sine barne-TV-sendinger. Nå har du anledning til å få høre om dette arbeidet fra dem som står midt i det.

Du får møte hele familien under årets Sørlandssommer på Drottningborg i perioden 24. – 30. juli.

Tradisjonen tro inviterer Norea Mediemisjon, Drottningborg videregående skole og Norsk Luthersk Misjonssamband til bibelcamping for hele familien. Bibeltimene blir ved Noreapastor Svein Anton Hansen. På kveldstid blir det møter med fokus på misjon blant de minst nådde. På dagtid blir det mange ulike aktivitetsmuligheter for store og små. Bading, tubing og vannski er faste alternativer. Nytt av året er brettseiling. Det blir eget opplegg for barn og unge.

 

Her finner du program og priser

Her finner du arrangementet på Facebook