Gi en gave
Troens Menn lanseres som radioprogram og podcast

Troens Menn lanseres som radioprogram og podcast

Torsdag 11. mai sender vi det første av vårens 20 Troens Menn-programmer på våre nettradioer. Samme dag blir programmet også gjort tilgjengelig for nedlasting.

Høsten 2016 lanserte Norea konseptet Troens Menn - Noreas mannsarbeid. Målet er å hjelpe og inspirere kristne menn til å ta sin åndelige lederrolle på alvor. Vi tilbyr allerede daglige bønnemner - og vi er nå klare med norske utgaver av radioprogrammene som vår partner, Trans World Radio, internasjonalt har kalt "Champions Arise". 

I Norge er det misjonær Alf Halvorsen du møter i samtale med programleder Håvard Bjørnevik. Halvorsen gir tips, råd og veiledning for kristne menn i Norge, basert på Lonnie Bergers bok "Every Man a Warrior". Blant temaene som tas opp er kristen barneoppdragelse, hvordan man skal styre økonomien etter bibelske prinsipper, og viktigheten av å daglig bruke tid sammen med Gud.

Etterhvert som programmene sendes på våre nettradioer hver torsdag utover våren og sommeren, vil også programmene bli tilgjengeliggjort for nedlastning på troensmenns nettside.

Troens Menn lanseres som radioprogram og podcast

Programmene høre du på nettradioene til følgende tidspunkter:
Norea Hope Radio: Torsdager klokka 12 og klokka 22.
Norea Pluss Radio: Torsdager klokka 14.30 og 22.30.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding