Julestemning, Odd Dubland og Kinamisjon

Julestemning, Odd Dubland og Kinamisjon

Lytt eller last ned Noreas tradisjonsrike julehilsen.

Hovedgjest i årets julehilsen fra Norea er Odd Dubland, som er predikant, sanger, forfatter og bildekunstner. For en del år tilbake ga Norea Mediemisjon ut en CD ved navn «Kvitekrist i møte med heidenskap». Innholdet er et epos av Odd Dubland, der han skildrer hva evangeliet kom til å bety for de minste i samfunnet i vikingtida.

I årets julehilsen får du høre eposet på nytt. Nå har Odd Dubland også skrevet en avslutning til eposet. I stedet for å nok en gang gi ut CD med utvida innhold, gir Norea nå ut eposet i bokform, sammen med andre småstykker og en del maleri av Odd Dubland. Boka har fått tittelen "Kristus i vikingtid og i dag".  Hele inntekten av salget går til Norea Mediemisjon. Du kan kjøpe boka her.

Vi skal også innom Kina på i årets julehilsen. Kina har siden Kulturrevolusjonen vært gjenstand for historiens største kristne vekkelse. Flere titalls millioner kinesere har tatt imot Jesus som sin Frelser og Herre.  Men visste du at flere hundre folkegrupper i Kina fortsatt er unådde?

Den raske veksten i Kina gjør at det mangler pastorer og ledere. Sammen med vår lokale partner har vi startet et toårig teologikurs, basert på nettbrett. Kurset heter SOTA, og antall studenter vokser raskt. Lederen av dette arbeidet, William Tsui, forteller mer på årets CD-hilsen fra Norea.

Du kan være med og styrke den kristne kirken i Kina, og utbre evangeliet om Jesus til unådde folkegrupper.  Ett nettbrett koster 750 kroner. For den summen får en student alt han/hun trenger for å gjennomføre kurset, og de blir fulgt opp av veiledere spredt over hele Kina. Gi din gave her eller på vipps: 74066 / "Norea Mediemisjon" 

Vi har lagt ut Noreas julehilsen som en nedlastbar fil i år, men ønsker du en CD tilsendt så ta kontakt med Norea, så sender vi ut så langt lageret rekker.