Gi en gave
En gruppe blinde ungdommer i Eritrea forteller at de blir svært velsignet av å høre på kristne radiosendinger Norea støtter (Illustrasjonsfoto).
En gruppe blinde ungdommer i Eritrea forteller at de blir svært velsignet av å høre på kristne radiosendinger Norea støtter (Illustrasjonsfoto). Norea

Vitnesbyrd fra Eritrea:

–Vi er 16 blinde ungdommer. Vi er blinde, og vi hører på kristne radiosendinger.

– Noen av oss er født blinde, mens andre mistet synet i barndommen. Vi er studenter ved en høyskole, og studerer alt fra rettslære til antropologi og historie. Selv om vi ikke studerer det samme har vi til felles at vi er blinde og at vi er radiolyttere.

– Gud har sett i nåde til oss, akkurat som han gjorde med de blinde vi kan lese om i Bibelen. Når Herren Jesus Kristus ga dem synet tilbake, dro de straks ut og fortalte de gode nyhetene om helbredelse til resten av verden. Vi burde også gjøre det samme siden Herren har åpnet våre øyne åndelig sett. Vi er ikke lenger blinde; det at Herren har latt oss få se Ham er større enn noe av det verden kan tilby. Vi vet nå at Herren Jesus Kristus har åpnet frelsens himmelport for oss, og vi lever i håpet om et evig liv.

– Det var en i gruppa vår som først ble kjent med radioarbeidet deres. Han hørte på de kristne sendingene, og følte seg velsignet av dem. Han spurte en venn om skyss til kontoret hvor radioarbeidet holdt til, for han ville spørre om han kunne få en radio. Han fikk en radio, og startet siden opp lyttergruppa vår. 

– Tanken var at vi skulle lytte til programmene sammen, og kanskje diskutere det vi hadde hørt i etterkant. I begynnelsen var vi nølende og avventende; vi ville ikke være med i en slik gruppe. Men vår bror var svært optimistisk, og gjorde alt han kunne for å realisere sine planer. 

– Takket være vår kjærlige Far klarte han til slutt å samle oss. Vi lyttet og ble velsignet, alle sammen. Men det er ikke bare vi som skal få del i Herrens velsignelser. Vi har nå planer om å starte opp flere lyttergrupper, slik at det gode budskap kan bli forkynt for flere mennesker. Vi jobber med dette på høyskolen hvor vi går. Drømmen vår er å få i gang flere lyttergrupper i løpet av de neste månedene, slik at ingen går glipp av muligheten til å bli kjent med Jesus som sin personlige frelser. Må Gud velsigne dere og arbeidet deres.

Dette vitnesbyrdet Norea har fått fra en lyttergruppe i Eritrea. De lytter til Radio Evangeliets Røst. Gjennom dette arbeidet får studenter, mødre, soldater og mange andre høre om Jesu frelse, og som vi ser vil mange lyttere dele det de har hørt med andre. Du kan hjelpe oss med å drive arbeidet videre, enten ved å gi en gave eller ved å be.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Pinse-TV
En nyskrevet pinse-sang, et språkunder og en helt ny episode av Arven etter Adam.
Les mer
Bibelstudieopplegg om pinse
Vi forbereder oss til jul og påske, men hva med pinse?
Les mer
En ubeskrivelig glede
– Etter at jeg begynte å lære bibelvers utenat, skjedde det noe.
Les mer
Transformerer liv og familier
I japanske menigheter er det ikke uvanlig med en kvinneandel på 70 prosent.
Les mer
Nytestamentet i hindu-tempelet
Han følte seg utrygg på oppdraget han skulle ut på, men ble sjokkert av det han oppdaget.
Les mer
Frelse gjennom et åpent vindu
Hun var landsbyens trollkvinne. En dag dukket hun opp i den lokale kirka.
Les mer
Pastor "på boks"
De lever under krevende forhold. Likevel er det kirkevekst. Hvordan er det mulig?
Les mer
Stemmen i mediespilleren
Han gikk fra å være en ung, ivrig hinduist til å bli R-folkets bibellærer.
Les mer
Evangeliet rett i øret
India er verdens mest folkerike land. Landet topper også lista over antall unådde folkegrupper.
Les mer
God påske!
Synden er sonet, gjelden betalt og døden beseiret.
Les mer
I Guds kraft og ved Hans nåde
På tross av hardt åndelig klima var det noen som ikke lot seg skremme.
Les mer
Nå er det deres tur
På en av Indonesias mange øyer bor en folkegruppe på 1,5 millioner mennesker.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding