Gi en gave
En gruppe blinde ungdommer i Eritrea forteller at de blir svært velsignet av å høre på kristne radiosendinger Norea støtter (Illustrasjonsfoto).
En gruppe blinde ungdommer i Eritrea forteller at de blir svært velsignet av å høre på kristne radiosendinger Norea støtter (Illustrasjonsfoto). Norea

Vitnesbyrd fra Eritrea:

–Vi er 16 blinde ungdommer. Vi er blinde, og vi hører på kristne radiosendinger.

– Noen av oss er født blinde, mens andre mistet synet i barndommen. Vi er studenter ved en høyskole, og studerer alt fra rettslære til antropologi og historie. Selv om vi ikke studerer det samme har vi til felles at vi er blinde og at vi er radiolyttere.

– Gud har sett i nåde til oss, akkurat som han gjorde med de blinde vi kan lese om i Bibelen. Når Herren Jesus Kristus ga dem synet tilbake, dro de straks ut og fortalte de gode nyhetene om helbredelse til resten av verden. Vi burde også gjøre det samme siden Herren har åpnet våre øyne åndelig sett. Vi er ikke lenger blinde; det at Herren har latt oss få se Ham er større enn noe av det verden kan tilby. Vi vet nå at Herren Jesus Kristus har åpnet frelsens himmelport for oss, og vi lever i håpet om et evig liv.

– Det var en i gruppa vår som først ble kjent med radioarbeidet deres. Han hørte på de kristne sendingene, og følte seg velsignet av dem. Han spurte en venn om skyss til kontoret hvor radioarbeidet holdt til, for han ville spørre om han kunne få en radio. Han fikk en radio, og startet siden opp lyttergruppa vår. 

– Tanken var at vi skulle lytte til programmene sammen, og kanskje diskutere det vi hadde hørt i etterkant. I begynnelsen var vi nølende og avventende; vi ville ikke være med i en slik gruppe. Men vår bror var svært optimistisk, og gjorde alt han kunne for å realisere sine planer. 

– Takket være vår kjærlige Far klarte han til slutt å samle oss. Vi lyttet og ble velsignet, alle sammen. Men det er ikke bare vi som skal få del i Herrens velsignelser. Vi har nå planer om å starte opp flere lyttergrupper, slik at det gode budskap kan bli forkynt for flere mennesker. Vi jobber med dette på høyskolen hvor vi går. Drømmen vår er å få i gang flere lyttergrupper i løpet av de neste månedene, slik at ingen går glipp av muligheten til å bli kjent med Jesus som sin personlige frelser. Må Gud velsigne dere og arbeidet deres.

Dette vitnesbyrdet Norea har fått fra en lyttergruppe i Eritrea. De lytter til Radio Evangeliets Røst. Gjennom dette arbeidet får studenter, mødre, soldater og mange andre høre om Jesu frelse, og som vi ser vil mange lyttere dele det de har hørt med andre. Du kan hjelpe oss med å drive arbeidet videre, enten ved å gi en gave eller ved å be.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Brikkene falt på plass
Av og til ser vi på en forunderlig måte at Gud har gått foran og banet vei.
Les mer
Velkommen til Norea-møte!
Fjerde episode av Arven etter Adam vises i kveld, 6. nov, i Auditoriet på Gimlekollen mediesenter
Les mer
Pionérmisjon
Hva tenker du på når du hører navnet Indonesia? Får du assosiasjoner til hvite strender på Bali, og hinduistiske religionsritualer? Eller ser...
Les mer
– Hvorfor skulle vi ikke våge?
Han er frivillig på en gjenbruksbutikk og har fått mange spennende samtaler om tro med muslimer.
Les mer
Reddet i siste øyeblikk
En kassett med iransk lovsang, ble redningen for en fortvilet norsk-iraner.
Les mer
Nytt Noreablad
"Hjelp til å dele troen" er tittelen på bladet som er på vei til en postkasse nær deg.
Les mer
Svikter vi vårt kall?
Som kristne har vi et kall til å fortelle andre om Jesus. Det gjelder også våre nye landsmenn.
Les mer
De minst nådde finnes også her
I våre nabolag finner vi representanter for folkegrupper som er unådde med evangeliet.
Les mer
Noreakonferansen
Du inviteres til en helg med oppbyggelse, inspirasjon og utrustning.
Les mer
De gode gjerningers evangelium
Han står og ser ut over det som for bare noen timer siden var en moderne by med et yrende folkeliv. Nå ser området ut som en krigssone. Tallrike...
Les mer
Strategisk språk
Arven etter Adam produserer først på swahili. Det snakkes av 50 millioner barn. Deretter er planen at filmserien kan utgis på mange andre språk.
Les mer
Fallet
Tredje episode av Arven etter Adam skildrer konsekvensen av syndefallet.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding