En radiolytter i Albania forteller at midt i det vonde har hun blitt kjent med Jesus, gjennom programmet Håpets kvinner (Illustrasjonsfoto).
En radiolytter i Albania forteller at midt i det vonde har hun blitt kjent med Jesus, gjennom programmet Håpets kvinner (Illustrasjonsfoto). Pixabay

Har sett lyset midt i mørket

En radiolytter i Albania forteller at hun kan kjenne Jesu nærvær, midt i alt som er vanskelig. Her er hennes historie:

– Livet mitt har vært svært mørkt til tider. Jeg har vært utsatt for vold i hjemmet. Men midt i det vonde har jeg sett Jesus. Og jeg har bestemt meg for å følge ham. Han virker i oss og former oss gjennom det vi opplever.

– Den hellige ånd minner meg om verset som står i Johannes 16,33: "Vær frimodige, jeg har overvunnet verden". 

– Jeg lytter regelmessig til dere på radioen. Programmet Håpets kvinner er til stor oppmuntring for meg. Nå ønsker jeg å tjene andre med mitt liv.

Kilde: Norea Danmark

Norea er med på å finansiere radioprogrammene Håpets kvinner og Hannas bønnekalender i Albania. I tillegg støtter vi en månedlig bønnekalender som omfatter kvinners utfordringer verden over. Flere bønnegrupper i Albania bruker denne kalenderen når de samles for å be. Lyttere og forbedere, både unge og gamle, blir velsignet og forandret av kvinnearbeidet som drives i Albania. Les mer om hvordan du kan bidra til arbeidet her.