Narith ble kjent med Jesus gjennom et radioprogram Norea støtter. Vær gjerne med og be for ham. Han er den første kristne i sin familie (Illustrasjonsfoto).
Narith ble kjent med Jesus gjennom et radioprogram Norea støtter. Vær gjerne med og be for ham. Han er den første kristne i sin familie (Illustrasjonsfoto). World Bank Photo Collection (flickr.com).

Den første kristne i familien

Narith er en ung radiolytter fra Kambodsja, og den første i sin familie som har tatt imot Jesus. Han opplever nå forfølgelse fra sine nærmeste, og deler sin historie med oss:

– Jeg er 23 år og har arbeidet som bonde siden jeg ble ferdig på skolen i niende klasse.

– Det er først nå at jeg snakket med Håpets kvinner-produsentene på telefon, men jeg har lyttet til programmet siden 2012. Radiorogrammet gir meg glede, styrke og mer kunnskap om livet. Dessuten lærer jeg mer om Jesus. Jeg synes programmet er til stor hjelp for menn også.

– Lenge prøvde jeg å lære meg om Jesus. Jeg søkte på YouTube og gikk også i en kirke i nærheten. Men det var først og fremt gjennom Håpets kvinner at ble kjent med Gud. Jeg fikk se at Gud er den sanne Gud, og den eneste som kan hjelpe meg. Derfor valgte jeg å følge Ham.

– Familien min forfølger meg fordi jeg er den første som har blitt kristen. Vil dere be for meg? Be om at jeg må være sterk i troen på Jesus, og finne en kristen kone. Be også for min familie, fordi de forstår ikke hvem Jesus er ennå.

Kilde: Norea Danmark.