Radioprogrammet Håpets kvinner, som Norea støtter i Kambodsja, gir krefter til besteforeldre som oppdrar sine barnebarn (Illustrasjonsfoto).
Radioprogrammet Håpets kvinner, som Norea støtter i Kambodsja, gir krefter til besteforeldre som oppdrar sine barnebarn (Illustrasjonsfoto). Pixabay

Radioprogram gir styrke til å oppdra barnebarn

– Mitt navn er Pan Vang, og jeg bor i en landsby sammen med mine fire barnebarn. Her i landsbyen er vi helt avhengige av regnet for å kunne arbeide på rismarkene.

–Vi driver landbruk, og det er ikke lett. Uten regn får jeg ikke utbytte av mine rismarker. Men jeg takker Gud for at mine barn kan arbeide i Thailand, slik at vi klarer oss sånn noenlunde.

– Jeg er kristen, og går i en husmenighet. Programmet dere sender, som heter Håpets kvinner, oppmuntrer meg mye. Jeg får styrke til å oppdra mine barnebarn, og forteller videre til dem det jeg lærer om hygiene, sunnhet og Guds Ord. Håpets kvinner er like mye for menn som for kvinner, synes jeg.

– Takk til Håpets kvinner-teamet som besøkte landsbyen vår for å undervise om sykdommer. Slik undervisning er verdifull, for da kan jeg beskytte mine barnebarn.

Dette var en respons fra en radiolytter i Kambodsja, hvor Norea støtter kristne radioprogrammer og bønnegrupper. Her kan du lese om hvordan du kan bli engasjert i arbeidet.