–Gud er den eneste som kan hjelpe meg
Sean Perry (flickr.com)

–Gud er den eneste som kan hjelpe meg

Narith fra Kambodsja har fått glede, styrke og svar gjennom Noreas radioprogram. Tross forfølgelse fra familien holder den unge kvinnen fast ved at Gud er den sanne Gud, og at Han er den eneste som kan hjelpe henne.

Bonden Narith er i begynnelsen av tjueårene og har ikke studert siden niende klasse. Hun har lyttet til Håpets kvinner siden 2012. Dette er et radioprogram som Norea støtter i Kambodsja, med både et åndelig og et sosialt fokus. Narith liker programmet godt.

–Håpets kvinner gir meg glede, styrke og mer kunnskap om livet. Jeg har i tillegg lært mye om Jesus, og jeg tror programmet kan snakke like mye til menn som til kvinner, sier hun.

Gjennom å lytte til programmet har Narith fått en sterk tro på Gud.

–Nå vet jeg at Gud er den sanne Gud, og at Han er den eneste som kan hjelpe meg. I tillegg til å lytte på radio ser jeg også på filmer på YouTube for å lære mer om Jesus, forteller Narith.

Da Narith valgte å bli kristen, var hun den første i sin familie til å ta dette valget. Familien har ikke godtatt hennes nye tro.

–De har gjort livet vanskelig for meg. Vær snill og be om at jeg må være sterk i troen. Be om at familien min som ikke kjenner Jesus ennå, at de ikke må være fiendtlig innstilt overfor min tro, avslutter Narith.