Radioprogram lærer lyttere å be

Radioprogram lærer lyttere å be

Majlinda fra Albania visste ikke hvordan hun skulle be til Gud. Det forandret seg da hun hørte på radioprogrammet "Hannas bønnekalender" som Norea støtter. Her er Majlindas historie:

– Jeg er 21 år og bor i en landsby i Albania. Jeg er forlovet med en kristen mann, men ingen av oss kommer fra familier som tror på Gud. Vi pleier å gå i kirka sammen.

– Vennen min ga meg en soldreven radio. Slik var det at jeg begynte å lytte til programmene deres. Hannas bønnekalender er et fantastisk program. Vi har lært å be ved å lytte til det. Før visste vi ikke hvordan vi skulle be, for dette med tro var helt nytt for oss. Nå vet vi at legge framfor Gud det vi har på hjertet.

– Når jeg lytter til dette programmet og ber, kjenner jeg at Gud er med meg. Gud er også med alle kvinnene i verden som vi ber for på radioen. Tusen takk!

Norea er med på å finansiere radioprogrammene Hannas bønnekalender og Håpets kvinner i Albania. Førstnevnte er et program hvor radioverten ber for og med lyttere. Bønn er fundamentet i Noreas arbeid. Vær gjerne med og be for radioarbeidet vårt i Albania, og om at flere blir kjent med Jesus gjennom sendingene!