– Jeg vil finne veien tilbake til Gud, men vet ikke hvordan

– Jeg vil finne veien tilbake til Gud, men vet ikke hvordan

Hakim skrev ordene på Facebook-siden til Noreas samarbeidspartner SAT-7. Livet hans føltes vanskelig og syndig, og Hakim trodde det var fordi han var borte fra Gud.

Heldigvis skulle tomheten den unge egypteren bar på ta slutt. En rådgiver i SAT-7 svarte ham raskt, og sa: – Kjære Hakim, vi ønsker deg velkommen. Stol på at Jesus elsker deg svært høyt. Vi vil oppmuntre deg til å åpne hjertet ditt for Gud. Du trenger bare å be til Ham. Han hører dine bønner. 

Gud forlot ham ikke

Hakim ringte til rådgiveren, og delte sin historie. Stemmen hans var full av glede. Noe stort hadde tydligvis skjedd. Hakim forklarte til rådgiveren: – Da dere svarte meg ble jeg veldig oppmuntret. Særlig av ordene "Og den som kommer til meg, vil jeg slett ikke støte ut" (Johannes 6:37). Jeg følte at Gud hørte meg, så jeg vendte meg om. Jeg ba Gud om å komme inn i hjertet mitt og livet mitt.

For Hakim er jobben en kilde til fristelser. Han arbeider på en markedsplass, men vil heller bytte arbeid framfor å forlate Gud.

Vær gjerne med og be for seere som Hakim, som ønsker å bli bedre kjent med Gud! Be om at de må komme i kontakt med andre kristne, og bli styrket i troen gjennom TV-arbeidet Norea støtter.