Gi en gave

Lykketreff

Hvis jeg stiller spørsmålet: Har du opplevd et lykketreff noen gang? Hva ville du svare da?

Om du ikke bruker ordet Lykketreff, kanskje du heller vil snakke om en gledelig overraskelse. Da vil jeg ikke høre noe om storgevinst i Lotto eller et vellykket bilkjøp. Jeg vil heller høre om gode møter med mennesker, som fikk en varig og god verdi. Kanskje du traff en person som ble venn for livet? Eller opplevde en vennetjeneste som varmet deg langt inn i sjelen.

Kanskje du blir overrasket når jeg forteller at Bibelen er full av slike gode lykketreff.

Noen vise menn kom fra Østen for å lete etter en konge, men de fant faktisk verdens frelser. Noen spedalske ba om barmhjertighet, men fikk en berøring som førte til full helbredelse. Noen kvinner gikk til en grav for å gjøre ferdig stellet av et lik, og så ble de overrasket av det lykketreffet å møte en levende frelser. Jesus var oppstanden!

Har du opplevd noe som kan ligne på slike åndelige lykketreff, gledelige overraskelser? Jeg har hørt ganske mange som fortalte om et liv der de var bundet av synd og elendighet, men så gikk lyset opp for dem. Evangeliets lys, Jesu makt til å fri dem ut. Tenk, de fikk tilgivelse for alt de hadde gjort! Et nytt liv i Jesu Kristi navn. Det kaller jeg et lykketreff, en gledelig overraskelse.

Lykketreff og gledelige overraskelser er ikke gått ut på dato.

Jesus sa: «Når selv dere som er onde, vet å gi barna deres gode gaver, hvor mye mer skal ikke da deres Far i himmelen gi gode gaver til dem som ber ham!» (Matt 7:11) Jeg tror at Gud som din gode far vil unne deg lykketreff og gode overraskelser. Vent på Herren!

OPM788

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding