Gi en gave
Forvandlet liv i møte med Jesus og andre kristnes liv
pixabay

Forvandlet liv i møte med Jesus og andre kristnes liv

En dag spør noen deg: "Hvorfor er du en kristen?" eller "Hvilken forandring har Jesus gjort i livet ditt?" Hva vil du da svare? Hva er din historie?
Svein Anton Hansen, 29.juli-17, redigert 5.sept.-17

Last ned bilder til talen.

Jesus gav synet tilbake til en som var født blind (Johannes 9). Etterpå vitnet mannen som fikk synet tilbake: "Men ett vet jeg: at jeg som var blind, nå ser!" Hans enkle vitnesbyrd var altså; jeg var blind, så møtte jeg Jesus, og nå ser jeg!
Har du en historie om forvandlet liv i møte med Jesus? Hva vil du svare hvis noen spør deg om hvorfor du er en kristen?

I denne bibeltimen prøver jeg å gi noen tips hvordan vi som kristne kan møte mennesker i dag, vi som lever i en postmoderne tid.

Misjonssalen Grimstad (Ung-møte) september-2017:

Forvandlet liv i møte med Jesus og andre kristnes liv

 

 


Her følger tale om "Hvilken forandring har Jesus gjort i livet ditt?" som ble holdt på et møte hos Misjonssalen Ung i Grimstad 1.sept.-17.

Sørlandssommer juli-2017:

Under Sørlandssommer på Drottningborg i Grimstad holdt jeg bibeltimer under hovedtema "Forvandling". Følgende bibeltime har overskriften "Forvandlet liv i møte med Jesus og kristnes liv". 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding