Gi en gave
Evangeliet om Guds rettferdighet, for frustrerte kristne.
pixabay

Evangeliet om Guds rettferdighet, for frustrerte kristne.

«Det gode som jeg vil, det gjør jeg ikke. Men det onde som jeg ikke vil, det gjør jeg.» Dette skriver Paulus i Romerbrevet 7,14-25. Hvorfor er det slik? Vi blir så lett frustrerte, forvirrede og fortvilte når vi opplever syndens makt på denne måten. Heldigvis finnes det håp for den som kjenner det slik!
Svein Anton Hansen, 27.juli-17

Under Sørlandssommer på Drottningborg i Grimstad holdt jeg bibeltimer under hovedtema "Forvandling".

Følgende bibeltime har overskriften "Forvandling ved evangeliet om Guds Rettferdighet". (24 min.)
Last ned bilder til talen.

I talen møter du blant annet den svenske pastoren Magnus Persson. Han opplevde en avgjørende forandring i sin teologi, tro og menighetspraksis etter å ha møtt evangeliet om Guds rettferdighet. En bok av en svensk forkynner som levde for 150 år siden fikk stor betydning for forandringen.

I bibeltimen deler jeg tanker om at vi som kristne kan være fortvilte og forvirrede når vi ikke klarer å leve slik vi skulle ønske. Heldigvis finnes det håp! Guds rettferdighet er altomfattende. Den er over mine topper, og Guds rettferdighet er under mine bunner i livet.

(Lydkvaliteten er ikke den beste).

BB 012

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding