Lytt til ukas Over en Åpen Bibel
Norea Pluss er nettradioen for dem som vil høre på kristen musikk fra gullalderen, fra de siste 50 årene. Salmer, sanger og åndelige viser, musikk med takk og bønn, tydelige tekster. Barn, unge og voksne synger. Hver hele time et forkynnende innslag til oppbyggelse, oppmuntring, trøst og veiledning.
Norea Hope er rettet inn mot unge voksne og unge familier. Dette er en musikkbasert radiostasjon hvor vi snakker mindre – og bruker tiden på å la deg og din familie nyte det nyeste og beste av kristen pop og rock – hele døgnet. En kilde til håp for store og små – hver dag. Vi kaller det “positiv musikk”.

Lytt

“Over en Åpen bibel”

Over en åpen bibel er Noreas lengstvarende radioproduksjon. Andaktsserien har røtter tilbake til 1956.  Norea har hatt dette tilbudet til landets lokalradioer med fem andakter ukentlig, fra mandag til fredag, hver uke gjennom hele året. Andaktsholderne har variert bakgrunn, og hver uke kommer det en ny andaktsserie.

Andakter av Sverre Bøe
“Andakter av Sverre Bøe”
18.06.2018

“Program fra noreapastoren”

Les, lytt og last ned webpastor Asbjørn Kvalbeins produksjoner. Webpastoren tilbyr blant annet Opplæring (ukentlig bibelundervisning), Oppmerksomhet (kortandakt) og Oppmuntring (miniessay).

Det som foregår inni oss, kan være verst
Krise på havet
“Krise på havet”
14.05.2018