Norge

Det foregår et alvorlig oppbrudd i det norske folk i forhold til kristen tro. Norge er nå blant de mest sekulære land i verden. Norea ønsker å være en støttespiller i åndskampen i vårt eget land. Vi formidler andakter og bibelundervisning som styrker norske kristne i troen på Jesus, og som fornyer tilliten til at hele Bibelen er inspirert av Gud – nyttig til lærdom, overbevisning og rettledning (2. Tim 3.16). Samtidig bringer vi vitnesbyrd fra misjonsarbeid i andre land, og vi inviterer norske kristne til å ta aktivt del i arbeidet med å vinne nye mennesker for Jesus – både i vårt eget land og i andre deler av verden.

 

To radiokanaler på nett

Vi har to radiokanaler på nett, som hele døgnet sender kristne sanger, musikk og forkynnende innslag. «Norea» retter seg mot unge voksne, og «Norea Pluss» mot godt voksne. Sosiale medier brukes aktivt for å styrke tilliten til Bibelen som Guds ord og høyeste autoritet. Noreapastorene Asbjørn Kvalbein og Svein Anton Hansen legger ut andakter på nett, og svarer på spørsmål om kristen tro.

 

Bønn bærer

Bønn er bærebjelken i alt misjonsarbeid. To ganger i året sender vi ut en bønnefolder til alle våre givere med konkrete bønneemner for Noreas prosjekter. Norea har også en forbønnstjeneste på fredager, og ønsker å be for deg og dine. Hver måned får vi inn mellom 40 og 50 bønneemner. Alle henvendelser behandles anonymt. Vårt telefonnummer er 38 14 50 20. Du kan også sende inn bønneemner til post@norea.no.

Vi som arbeider i Norea er også avhengige av forbønn for å lykkes i vår tjeneste. Vi vet at mange misjonsvenner tar oss med i sine daglige bønner, og dette setter vi umåtelig stor pris på. Samtidig har enkelte i staben egne bønnenettverk som har påtatt seg å be for dem og familiene deres.

 

Norge:
Jeg har nettopp hatt bursdag. Denne gangen sto det klart for meg at det var Noreas tur til å få en ekstra shilling.
Norge:
Norge:
Jeg har nettopp hatt bursdag. Denne gangen sto det klart for meg at det var Noreas tur til å få en ekstra shilling.

Jeg ønsker  å sende et større beløp til Hanna-prosjektet og  vil samtidig få takke for det dere sender ut til oss både av programmer og informasjonsmateriell. Må Gud fortsatt velsigne dere rikelig i det arbeidet dere står i. Fint å kunne høre "Over en åpen Bibel" samt andre gode program dere sender.

Aktuelt fra prosjektet
– Norea har betydd alt for...
Hjørdis Steilbu fra Senja har bestandig hatt en brann i hjertet for Jesus. Gjennom 60 år har Norea bidratt til å holde denne brannen i live.
Les mer
Nå kan Jartrud i skogkanten...
Jartrud langt oppe i lia i Hadeland hører på Norea Radio. Takket være nettradio lytter den trofaste giveren på programmene hun har støttet i...
Les mer