Japan

Japan er landet i Asia med færrest kristne i forhold til innbyggertallet. Selvrealisering står i sentrum i dette høyteknologiske samfunnet. Kristne ledere i landet beskriver Japan som «en supermakt uten et moralsk kompass». Unge mennesker sliter ofte med sosial angst og selvmordstanker. Tanken om en skapergud er fremmed for de aller fleste. Kristne i Japan opplever press fra sine familier om å praktisere den tradisjonelle Shinto-religionen, særlig rundt høytidene.

 

Lys til hjertene

Norea formidler evangeliet til Japan gjennom radio og brevkurs. Vi støtter mediesenteret Lys til Hjertene i byen Kobe. Radioprogrammet med samme navn er tilgjengelig på nett og tre kommersielle kanaler, og sendes seks ganger i uka. Opptil 20 millioner kan høre på denne morgensendingen, med forkynnelse, vitnesbyrd og intervjuer. Vår japanske samarbeidspartner driver også brevbibelkurs med elever i alle aldre. "Lys til Hjertene" når mange unådde mennesker. 

Fra radiolytter i Japan:
Jeg fikk høre at Jesus døde på korset og sonet alle synder! For en fantastisk kjærlighet!
Fra radiolytter i Japan:
Fra radiolytter i Japan:
Jeg fikk høre at Jesus døde på korset og sonet alle synder! For en fantastisk kjærlighet!

Fram til nå har jeg kjent på frykt og usikkerhet, og trodde at jeg måtte bli et godt menneske og gjøre gode ting...Så fikk jeg høre at Jesus døde på korset og sonet alle synder! For en fantastisk kjærlighet!

Aktuelt fra prosjektet
Med grønne radiofingre
–Pensjonisttilværelsen er absolutt ikke kjedelig, sier tidligere radiopastor Yoshitake Ariki (77) i Japan. Han underviser fortsatt...
Les mer
Brevkurs når japanere
Lys til Hjertene Mediesenter i Kobe, Japan, driver et populært bibelkurs via brev, med Noreas støtte.
Les mer