Gi en gave
Barnebøker med kirkekrim
Lunde forlag

Barnebøker med kirkekrim

Etter 30 år som kirkejournalist debuterer Jarle Kallestad nå med bøker om kirkekrim, en serie for barn og unge i alderen 11-14 år.

- Jeg hadde lyst til å skrive spenningsbøker for barn, og synest barn fortjener noe annet enn de bøkene barn har hatt tilgang til tidligere, sier Jarle Kallestad.

Han skriver en serie med barnekrim for barn og unge. Den første boken heter "Kjeltringer i kirken". Den handler om at hele julekollekten forsvinner, og tre unge journalister som driver en liten lokal avis finner ut at denne saken er mer komplisert enn det mange tror.

- Jeg har jobbet i en sammenheng der det florerer mange konflikter og uenighet. Da tenkte jeg at jeg kanskje kunne kombinere det og bruke noe av det jeg vet om konflikter i kristne sammenhenger og lage krim av det, forteller Kallestad.

Han beskriver boken sin som en humørfylt bok med mye spenning, og sier boken er både for jenter og gutter med målgruppen 11-14 år.

Boken er utgitt på Lunde forlag, og bok nr.2 ventes å komme ut til høsten.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding