Gi en gave
Januar 2018:

Januar 2018:

Vi begynner det nye året med å be for kvinner i sørlige Asia. I lenken under finner du månedens bønnekalender til nedlastning.

Jesus bryr seg om de svakeste, og vi tror han har et stort hjerte for enkene, mødrene og de foreldreløse i det sørlige Asia. Håpets kvinner-teamet i regionen er som Jesu hender og føtter. De deler ut mat til flomrammede områder i Nepal og fattige landsbyer i India. De møter radiolyttere i Pakistan og formidler et håpets budskap til kvinner i Afghanistan.

Det sørlige Asia er en farlig del av verden for jenter og kvinner. Vold i hjemmet, grusomheter overfor enker, barneekteskap, æresdrap, menneskehandel, voldtekt og kjønnsbasert abort er kulturelle skikker som ødelegger liv i Afghanistan, India, Nepal og Pakistan. Utdanning til jenter blir ikke prioritert, og jenter som går på skolen blir ofte angrepet eller latterliggjort.

Unge jenter blir ofte tvunget til å gifte seg med menn som er mye eldre enn dem. De blir ofte m
ødre og etterhvert enker i ung alder. Det er skambelagt å gifte seg på nytt, og mange av Indias 40 millioner enker livnærer seg gjennom tigging eller prostitusjon.

Flere ledere og utenlandske organisasjoner prøver å forbedre kvinners levekår, men det er en enorm oppgave å endre kulturelle skikker. I tillegg risikerer de som deler sin tro å bli bøtelagt og fengslet, eller banker opp av familie og naboer.

Håpets kvinner formidler håpet i Jesus til kvinner igjennom bønn og radioprogram som hjelper kvinner med fysiske, følelsesmessige og åndelige behov.

Månedens bønn:
Kjære far, vi ber for kvinner i det sørlige Asia. Kvinner og jenter må stri med vanskeligheter som vold i hjemmet, barneekteskap, menneskehandel, voldtekt og mangel på utdanning. Selv om religionsfrihet er lovfestet i noen land er virkeligheten annerledes for de fleste kristne. Jesus, vi ber om at kvinner og jenter må bli kjent med deg gjennom radioprogrammet Håpets kvinner og bønnearbeidet, og at de kan få framtidshåp og helbredelse i deg.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding