Gi en gave
Frelse for kvinner

Frelse for kvinner

I desember vender vi oss til Gud i bønn om at kvinner verden over må ta imot Jesus, verdens frelser.

Hva er evangeliet? Evangeliet er de «gode nyhetene» fra Gud om at «Kristus døde for våre synder etter Skriftene, at han ble begravet, at han ble reist opp på den tredje dagen etter Skriftene» (1. Kor. 15: 1-4 ). Evangeliet HANDLER ikke bare om Jesus Kristus. Han ER evangeliet!

Hvorfor kom Jesus for å dø? Gud skapte Adam uten synd. Men Adam avviste Guds myndighet og var ulydig. Da kom synd, død, lidelse og adskillelse fra en hellig Gud, inn i verden - både åndelig og fysisk. Skaperverket ble forurenset, og menneskets syndige natur infiserer hver generasjon. For en håpløs og vanskelig situasjon det er!

Men i sin barmhjertighet sendte Faderen Jesus til jorden for å bli født av en jomfru og for å ta på seg en menneskelig natur lik vår. Jesus levde et plettfritt liv og fulgte loven som Adam brøt. Jesus bar villig Guds vrede mot synd på korset - alle syndene vi noen gang vil begå, en gjeld vi ikke kan betale tilbake. Etter tre dager vant Jesus over døden.

Vi, hans barn, er forsonet med Gud, tilgitt for syndene våre, erklært rettferdige for Gud og sikret et evig liv i himmelen. Frelsen er fra start til slutt et verk av Herren alene, en Guds gave, og ikke et resultat av våre gode gjerninger (Efeserne 2: 8-9).

Hvordan reagerer vi på slike gode nyheter? Vi «bekjenner med vår munn at Jesus er Herre, og tror i hjertet at Gud reiste ham opp fra de døde» (Romerne 10: 9-10). Vi kan i vår takknemlighet fortelle andre at «Han elsket meg og ga seg selv for meg, en synder».

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding