Gi en gave
Kvinner i kristen tjeneste

Kvinner i kristen tjeneste

I Bibelen og i kirkens historie finner vi mange vitnesbyrd om kvinner som var aktive i tjeneste i Guds rike. Kvinner ofret villig og tjente i kirken, i utdanning, medisinsk, på barnehjem og på andre felt over hele verden

Kvinner fortsetter å svare på Guds kall ved å forlate familie og komfort og tjene med forsikringen om at Den Hellige Ånd er deres veileder og beskytter.

Mer enn 400 har sin tjeneste enten som frivillige eller som ansatte i Håpets kvinner. De tjener trofast Gud ved å tillate ham å bruke deres hender, føtter, hjerter, sinn og ord for å bringe andre til et nærmere forhold til sin Skaper og Frelser. Disse kvinnene gir sin tid, sin energi, sine eiendeler og sin kunnskap slik at andre kan få bedre liv og gi en bedre fremtid for sine familier. Mange av kvinnene som har en slik tjeneste rundt om i verden opplever trusler, farer, sykdommer og latterliggjøring. Å finne andre kristne som entusiastisk støtter og ber for dem, er ofte en av deres store utfordringer.

Kvinner i tjeneste i Guds rike arbeider både i sine egne lokalsamfunn og i fjerne land. Noen tjener på mange av verdens vanskeligste steder. Hvor enn de har sin tjeneste, trenger de andre som ber for dem. Vær med oss å be for kvinner i arbeid i Guds rike denne måneden.

Til ham har vi satt vårt håp, og han skal redde oss på ny. Også dere må hjelpe til ved å be for oss. Når mange ber, vil takken for den nådige hjelp vi får stige opp fra manges munn. (2. Korinter 1: 10-11).

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding