Gi en gave
Møter Gud via satellitt

Møter Gud via satellitt

- Jeg har i flere år hatt mange ubesvarte spørsmål. Gjennom programmene deres har jeg fått svar på dem alle sammen. Det er fantastisk å ha denne kanalen - tusen takk!

Dette sier en ung mann fra byen Izmir (i Bibelen omtalt som Smyrna). Han er en av mange som nylig har tatt kontakt med SAT-7, Noreas tv- partner i Midtøsten.

Tyrkia hadde en gang en stor kristen befolkning. I dag er det et av de minst evangeliserte landene i verden. Av en befolkning på nærmere 80 millioner, er mindre enn 20 000 evangeliske kristne. Landet er stengt for tradisjonell misjon, men SAT-7 har siden februar 2015 sendt daglige tv-program på tyrkisk. Programmene sendes via satellitt og kan seesav mer enn 50 millioner mennesker i Tyrkia.

Arbeidet i Tyrkia vokser, og det er behov for mer utstyr og ere medarbeidere. De kristne tv-sendingene gir oss en helt unik mulighet til å nå Tyrkias befolkning med evangeliet. Din gave bidrar til å styrke dette arbeidet!

Les flere

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding