Gi en gave
Tren under en byrde

Tren under en byrde

I dag har vi halvprofesjonelle idrettsfolk som får førsteklasses trening. Ikke slik på attenhundretallet. En diskoskaster i Skottland trente seg opp på egen hånd.

Han leste om diskos i en bok og laget seg sin egen. Men det han ikke visste, var at en diskos er laget av tre, med en metallring rundt. Han laget den av metall, og den ble fire ganger så tung som den skulle være. 
 
Han trente og trente med den selvlagte diskosen, og til slutt klarte han å slå den rekorden han hadde lest om, og som han selv hadde målt opp. Da han så for første gang deltok i en konkurranse med den lette trediskosen, satte han en rekord som ble stående i mange år.
 
– Tren under en ekstra byrde, skriver John Eldredge, som har fortalt historien. Bibelen sier: «Se, vi priser dem salige som holder ut … For Herren er overmåte barmhjertig og miskunnelig» (Jak 5,11).

OPK593
 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding