Gi en gave
Ufattelig spirekraft

Ufattelig spirekraft

Et ordtak sier: «Du kan telle hvor mange frø som fins i et eple, men du kan ikke telle hvor mange epler som fins i et frø.»

Et korn blir til mel og dermed til daglig brød. En nøtt er god å spise. Men legg kornet og nøtten i jorden, vent og se hva som skjer, så blir verdien mangedoblet.
 
Velgjerninger mot andre mennesker er som frø. De bærer frukt, mye mer enn vi tror. Et godt ord om Jesus, et sinn som er preget av takknemlighet til Gud, det er som såkorn med ufattelig spirekraft og store muligheter for å bære frukt.
 
Tenk stort om det som synes smått. Jesus snakket om sennepsfrøet og sa: «Det er mindre enn noe annet frø, men når det vokser opp, er det større enn hagevekstene og blir til et tre, slik at fuglene under himmelen kommer og bygger rede i grenene» (Matt 13,32).

OPK558
 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding