Gi en gave
Grensesteiner

Grensesteiner

En venn av meg virker som bonde og predikant. Han forteller at det rundt om i utmarka ligger steiner med kryss på. De er målepunkter for eiendomsgrenser.

Men kryssene er ofte dekket av kratt og andre steiner. Kryssene er der, men de må avsløres og fornyes om de skal være til nytte. 
 
De som tror på Jesus, vet at Bibelen er full av kryss eller kors. Disse grensemerkene hjelper oss til å skjelne mellom rett og galt. Korsene viser oss også glimt av Guds kjærlighet i Kristus Jesus. 

Da er det en oppgave å hjelpe hverandre til å finne disse merkesteinene i Guds ord – med kryss eller kors. Der ligger store åndelige rikdommer og venter. 
 
I Ordspråkboken leser vi: «Flytt ikke de gamle grensesteinene som dine fedre har satt!» (Ord 22,28). Finn dem, ikke flytt dem – de må få tale til deg der de er.

OPK498
 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding