Gi en gave
Kommer dit en skal

Kommer dit en skal

En elev snakket med rådgiveren på den videregående skolen. Han sa: «Hvordan skal jeg kunne vite hva jeg har lyst til å bli når jeg er ferdig med skolen? Kanskje de ikke har funnet opp jobben min ennå?»

Slik kan en ung sette ord på sin usikkerhet overfor fremtiden. Ikke er jeg sikker på hva jeg vil, og ikke vet jeg om det jeg vil, er mulig å oppnå. 

Men når vi legger fremtiden vår i Guds hender, vet vi at han vil gi oss styrke for hver dag, og han vil føre oss på veier der vi kan være med å ære hans navn. 

Gud er stor og har vist seg selv for oss med et navn som lover frelse og fred. Den som vandrer med Gud, kommer alltid frem dit en skal. 

Kong David sa med stor overbevisning i Salme 23, hyrdesalmen: «Han styrker min sjel, han fører meg på rettferdighets stier for sitt navns skyld» (Sal 23,3).

OPK120

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding