Gi en gave
Fra mørke til lys
Unsplash

Fra mørke til lys

Skal vi få til noe bedre og slippe inn mer lys, må vi ofte rive noe gammelt. Thomas Moore, som levde for 500 år siden, forteller om en pilegrim som vandret langs en vei. Han får øye på noen menn som arbeider med en bygning av stein.

– Du ser ut som en munk, sa pilegrimen. – Ja, jeg er det, svarte munken. – Hvem er de som arbeider på klosteret? – Munkene mine. Jeg er abbeden, lederen for klosteret. – Det er godt å se et kloster reise seg, sa pilegrimen. – Nei, vi river det ned, svarte abbeden. – Hvorfor? – For at vi skal se solen stige opp om morgenen, sa abbeden.

Mange stenger seg selv inne, de lever unødvendig i mørket. Paulus fikk i sin tid en tjeneste for Gud, at han skulle «åpne deres øyne, så de kan vende seg fra mørke til lys og fra Satans makt til Gud». (Apg 26,18)

OPK704

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding