Gi en gave
Se, han kommer
Kira Auf der Heide/Unsplash

Se, han kommer

Barn er de største ofrene etter krigshandlinger. Etter Vietnamkrigen ble det behov for adopsjonsforeldre for mange hjemløse barn. En mann fulgte en jentebaby på et fly til USA, der hun skulle få nye foreldre.

I løpet av den lange flyturen var barnets øyne fylt av tårer, men den lille ga ikke en lyd fra seg. Flyvertinnen hadde møtt foreldreløse barn før og fortalte at dette er helt normalt. «Grunnen til at de ikke skriker når de gråter, er at de for lengst har lært at ingen vil komme likevel.»

En trist historie. Et barn gråter ikke, for ingen kommer likevel. Det kunne vært vår historie. Men slik er det ikke. For vi har fått et barn i en krybbe. I og med Jesus kom Gud selv til oss. Han både hører vår gråt og ser våre tårer og har inderlig medynk med alle som sliter. «Se, jeg forkynner dere en stor glede,» sa englene.

OPK823

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding